banner



Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν - Ζακετα Παρι Σεν Ζερμεν - Pari Sen Zermen Zaketa Formas / Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο.

H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:

Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Ζακετα Παρι Σεν Ζερμεν - Pari Sen Zermen Zaketa Formas
Ζακετα Παρι Σεν Ζερμεν - Pari Sen Zermen Zaketa Formas from c.scdn.gr
Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για .

Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για .

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο.

Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Ζάλτσμπουργκ - Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ των Î'υστριακών σε
Ζάλτσμπουργκ - Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ των Î'υστριακών σε from fws.gr
Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον .

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα.

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:

Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Μαρτσουλιόνις: Κάποιοι Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα το 1987!
Μαρτσουλιόνις: Κάποιοι Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα το 1987! from fws.gr
Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο.

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο.

Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα.

Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν - Ζακετα Παρι Σεν Ζερμεν - Pari Sen Zermen Zaketa Formas / Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο.. Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:

Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: παρι σεν ζερμεν. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν.

0 Response to "Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν - Ζακετα Παρι Σεν Ζερμεν - Pari Sen Zermen Zaketa Formas / Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel